De beste dj? Hardwell, Fedde, Showtek... als het maar een Brabander wordt

7 juli 2015 om 13:31 • Aangepast 21 november 2020 om 17:20
nl
DJ Hardwell werd het vorig jaar. De beste dj ter wereld. De Top 100 van het dancetijdschrift DJ Mag staat elk jaar vol Nederlanders en Brabant was wel vaker hofleverancier voor de top 10. Dit jaar weer? Dat is aan jou, want de stembus is nu geopend.
Profielfoto van
Geschreven door

Wie o wie krijgt jouw stem? Voor wat onvervalst chauvinistisch stemadvies, wil Omroep Brabant-presentatrice Eefke Boelhouwers wel een duit in het zakje, of stem in de stembus, doen. Haar favorieten voor de toptien zijn de Bredase dj Hardwell, Tilburger Fedde le Grand en het duo Showtek uit Eindhoven.
De stembus van de DJ Mag Top 100 is geopend tot en met 14 september.
Andere optiesMaar er zijn genoeg andere Brabantse plaatjesdraaiers die je stem verdienen. Vorig jaar kende de Top 100 maar liefst tien Brabantse namen. Denk bijvoorbeeld eens aan Brennan Heart uit Tilburg, Eindhovenaar Sander van Doorn of Firebeatz uit Tilburg.
Lees ook: Eén op de tien dj's in DJ Mag Top 100 2014 komt uit Brabant
Je zou ook nog kunnen denken aan Tiësto. Tijs Verwest uit Breda won de uitverkiezing al wel al drie keer. In 2002, 2003 en 2004 was hij volgens de lezers van het blad de beste dj ter wereld, dus misschien heeft hij het minder nodig.
Maar die anderen wel. Dus je weet genoeg, gaat stemmen!

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.