Middenvelder De Kamps en spits Borahsasar kunnen transfervrij weg bij NAC Breda

7 juli 2015 om 20:11
nl
Joeri de Kamps en Hakim Borahsasar kunnen NAC transfervrij verlaten. Beide spelers hebben in Breda nog een doorlopend contract maar, zo blijkt nu, met een speciale clausule. Daarin staat dat beide spelers gratis de deur uit kunnen lopen als zij dat willen. Eerder werd al duidelijk dat ook middenvelder Erik Falkenburg zo'n regeling in zijn verbintenis heeft staan.
Geschreven door

De clausules in de contracten van sommige spelers leveren NAC wat kopzorgen op. Enkele voetballers kunnen tot op de laatste dag van de transfermarkt gratis de deur uit lopen. Dat Erik Falkenburg transfervrij weg kan, werd vorige week al bekend. Daar komen nu ook middenvelder De Kamps en aanvaller Borahsasar bij.
Onhandig"Borahsasar heeft ook zo'n clausule in zijn contract", zegt coach Robert Maasakant. "Dat is overigens geen jongen die aangegeven heeft dat hij weg wil. Maar er zijn wel een aantal van dat soort contracten afgesproken. Dat is wat onhandig nu, omdat er geen deadline in de clausule staat."
De contracten met de clausules zijn afgesloten door de vorige technisch directeur, Graeme Rutjes. Om hoeveel overeenkomsten met een dergelijke regeling het gaat, wil Maaskant niet zeggen. "Het gaat om nog meer spelers, maar daar moet je maar zelf naar op zoek gaan."
Joeri de KampsEén daarvan, zo melden bronnen, is in ieder geval Joeri de Kamps. Ook hij kan gratis de deur uitwandelen. "Iedereen heeft tot nu toe de intentie uitgesproken om met NAC voor promotie te spelen. Dat kan natuurlijk veranderen als er aanbiedingen komen", aldus trainer Maaskant.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.