Heftige bewakingsbeelden van overval op juwelier in België: vluchtauto in brand gestoken in Bergeijk - Omroep Brabant

Heftige bewakingsbeelden van overval op juwelier in België: vluchtauto in brand gestoken in Bergeijk

8 juli 2015 om 09:42
nl
Drie mannen die 3 juni samen een zeer gewelddadige overval pleegden op een juwelier in het Belgische Lommel, hebben waarschijnlijk een link met Nederland. Dat meldde de politie dinsdagavond in Opsporing Verzocht. De daders staken de auto waarmee ze na de overval wegvluchtten in brand en dumpten de wagen in Bergeijk. Opsporing Verzocht toonde heftige bewakingsbeelden van de overval.
Geschreven door

Daarop zijn twee daders verkleed als werklui te zien die de juwelier binnenstormen. Een van hen valt de eigenaresse aan en schopt haar meerdere malen tot ze op de grond valt. De ander bedreigt een medewerker met een vuurwapen.
[Youtube:body:https://youtu.be/RazS-Q57COY]Daarna zie je dat de daders de zaak uit rennen. De eigenaresse gaat erachteraan. Een van de daders schiet op haar, maar mist gelukkig. De vrouw is uiteindelijk gewond naar het ziekenhuis gebracht.
Gestolen Audi A3Na de overval zijn de twee mannen opgepikt door een handlanger die hen in een zwarte Audi A3 opwachtte. De auto bleek 31 mei te zijn gestolen in Amsterdam.
De wagen is nog dezelfde dag uitgebrand aangetroffen in Bergeijk. De politie heeft getuigen gevraagd zich te melden.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.