Raul Onink (17) uit Sint-Oedenrode overlijdt na festival WiSH Outdoor

8 juli 2015 om 19:50
nl
De 17-jarige Raul Onink uit Sint-Oedenrode is overleden na een bezoek aan WiSH Outdoor in Beek en Donk. De jongen werd onderweg naar huis onwel. Mogelijk door drugsgebruik, zeggen bronnen onafhankelijk van elkaar.
Geschreven door

De politie gaat niet in op de oorzaak van het overlijden van Raul. De jongen werd onwel. Een omstander die het zag gebeuren, wilde de jongen nog een blikje cola geven. Maar dat mocht niet baten. Raul overleed maandag in het ziekenhuis.
InzamelingBekenden van de 17-jarige zamelen op Facebook geld in om een blijvende herinnering te kunnen realiseren voor Raul. "Iedereen is machteloos en vol met verdriet."
"Wij hebben vernomen dat er een jongeman is overleden, nadat die onwel was geworden buiten het festivalterrein", laat WiSH Outdoor weten. "Wij betreuren dit voorval ten zeerste en leven mee met de nabestaanden." Het overlijden van de jongen was dinsdag nog niet bekend bij organisator Jimmy van der Leemputten: "Wij houden alle medische incidenten hier heel nauwkeurig in de gaten. Hier is geen melding van geweest."
Bekenden van Raul reageren in Sint-Oedenrode verslagen op het nieuws van zijn overlijden. Enkelen zeggen dat hij aan suikerziekte leed. Overigens is er nog geen reden om aan te nemen dat dit te maken heeft met zijn overlijden.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.