Gebroeders Ko schrijven #1-hit 'Santiago Blue' voor Amigos in Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk

8 juli 2015 om 15:46
De Gebroeders Ko doen erg goede zaken in Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk. Deze week staan de feestartiesten uit Raamsdonksveer in deze landen op nummer één in de hitlijsten met het lied 'Santiago Blue'. Ze schreven het nummer voor het Duitse zangduo Amigos.
Geschreven door

In één week tijd zijn al ruim 40.000 albums van 'Santiago Blue' over de toonbank gegaan. Daarmee zijn de Brabantse zangers en tekstschrijvers hard op weg naar een gouden plaat.
'We dachten aan een grap'Ton en Gerard Koopmans dachten eerst nog dat het om een grap ging toen ze hoorden dat ze in de drie landen bovenaan in de hitlijst staan. Pas toen ze zelf de lijsten zagen, beseften ze dat 'een droom was uitgekomen'.
De Kootjes boekten eerder al successen met de Duitse feestartiest Mickie Krause met de nummers 'Schatzi schenk mir ein foto' en 'Nur noch Schuhe an'.
Deutschland sucht den SuperstarDe Duitse inkt van de Gebroeders Ko is nog lang niet op. Na het succes met 'Santiago Blue' hebben nieuwe Duitse artiesten zich in Raamsdonksveer gemeld.
Zo wil Beatrice Egli, winnares van 'Deutschland sucht den Superstar' graag wat nummers van de Kootjes op haar album. "Dus even geen vakantie voor ons maar schreiben schreiben schreiben", aldus het feestduo.[YouTube:Body:https://youtu.be/pXfuEbpLaho]

Wachten op privacy instellingen...