Dode bij schietpartij woonwagenkamp Sint-Oedenrode is 51-jarige Eindhovenaar

8 juli 2015 om 18:37
nl
De man die dinsdagavond om het leven kwam bij een schietpartij in Sint-Oedenrode is een 51-jarige Eindhovenaar. Dat maakt de politie bekend. Er wordt nog steeds onderzoek gedaan bij het woonwagenkampje aan de Boekweit waar de schietpartij was.
Geschreven door

De schietpartij vond iets voor acht uur plaats in de wijk Bolle Akkers. Eén verdachte is aangehouden, het gaat om een 42-jarige man uit Sint-Oedenrode. In de buurt waar hij werd aangehouden is een vuurwapen gevonden. De politie is de hele nacht bezig geweest om alle betrokkenen van de schietpartij op te sporen.
LEES OOK: Man doodgeschoten op woonwagenkamp in Sint-Oedenrode
OnderzoekDe politie doet nu nog sporen- en buurtonderzoek. Ook worden er getuigen gehoord. Over de aanleiding voor de schietpartij doet de politie geen uitspraken.
Er speelden zich wilde taferelen af in de normaal rustige buurt. Er werd zeker vijf keer geschoten op het woonwagenkamp. "Er klonk gegil vanuit het kamp", vertelde een oudere bewoonster dinsdag aan Omroep Brabant.
De recherche is nog op zoek naar mensen die meer weten of hebben gezien. Die kunnen contact opnemen met de politie.[YouTube:body:https://youtu.be/UV85PGLtD8U]

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.