Grote verkeerscontrole in Tilburg: beslag op 36 auto’s, Belastingdienst int 10.771 euro

9 juli 2015 om 01:44
nl
De Belastingdienst, politie en justitie hebben woensdag de hele dag een grote verkeerscontrole gehouden in het centrum van Tilburg. Daarbij werden twee bestuurders opgepakt. Het gaat om iemand die een ambtenaar in functie beledigde en om een 'ongewenste vreemdeling'.
Geschreven door

De grote controle gebeurde aan de Spoorlaan tegenover het Interpolisterrein, vlak naast het station. Bestuurders werden voornamelijk gecontroleerd op een belastingschuld. De Belastingdienst inde 10.771 euro aan openstaande belastingen en boetes.
Auto's afgevoerdDe politie legde beslag op 36 auto’s, waarvan er acht daadwerkelijk zijn afgevoerd. Aan achttien bestuurders werd medegedeeld dat zij nog vier weken hebben om op tijd hun schulden af te lossen. Ook een snorfiets werd in beslag genomen.
De politie haalde met de controle 1597 euro op. Twee bestuurders werden betrapt op het rijden zonder rijbewijs, net als een bestuurder van een bromfiets. Ten slotte waren zeven voertuigen niet in orde. Deze moeten opnieuw gekeurd worden. De controle begon woensdag om twee uur ‘s middags en duurde tot ongeveer tien uur ’s avonds.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.