Excuses voor versturen van opmerkelijke aanmaning van nul euro door zorgbedrijf Famed

9 juli 2015 om 13:07
nl
Twaalfhonderd mensen die deze week van het bedrijf Famed een opvallende aanmaning hebben ontvangen voor het bedrag van nul euro, kunnen een excuusbrief tegemoet zien. Dit laat directeur Henk de Jong van het bedrijf dat de facturering en incasso voor diverse zorgverleners verzorgt, donderdagochtend weten.
Geschreven door

De opmerkelijke aanmaningen hadden natuurlijk nooit verstuurd moeten worden, zo laat de directeur weten. “Het is echter misgegaan bij het aanmaken van de bestanden voor de aanmaningen”, legt hij uit.
ZIE OOK:  ‘Nemen ze ons nou in de maling?, Brabanders moeten 0,00 euro overmaken naar zorgbedrijf Famed BV
In totaal hebben volgens De Jong twaalfhonderd mensen, onder meer in Brabant, de bewuste aanmaning ontvangen. “Mensen die hun rekening net hadden betaald en van wie het openstaande bedrag dus op nul stond, hadden uit de lijst van aanmaningen moeten worden gehaald. Dit is echter niet gebeurd”, legt de directeur uit.
Excuusbrief de deur uitDe excuusbrief gaat volgens hem donderdag de deur uit. Onder meer op de Facebookpagina van Omroep Brabant kwamen verschillende berichten binnen van mensen die de opmerkelijke brief van Famed in Amersfoort hadden gekregen.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.