Eindhovenaar Jorryt van Hoof uitgeschakeld op World Series of Poker

9 juli 2015 om 13:24
nl
De Eindhovense pokeraar Jorryt van Hoof is uitgeschakeld op de World Series of Poker in het Amerikaanse gokwalhalla Las Vegas. Vorig jaar werd hij nog derde, dit jaar strandde de professionele pokerspeler roemloos in de tweede ronde.
Geschreven door

Voor Jorryt was het dus einde verhaal op dag twee. En dat terwijl hij begon met de grootste stack - het totaal aan fiches dat een speler heeft - van de Nederlanders. Dat was dus een goede uitgangspositie voor The Cleaner.
Die voorsprong verspeelde hij toen hij met een koning-hoge flush verloor van een straight-flush. Vanaf toen begon zijn stack zienderogen te verkleinen. Hij zat ogenschijnlijk goed in zijn vel, maar hij kon het tij niet meer keren. Zijn chips verdwenen als sneeuw voor de zon.
Lees ook: Hoe Jorryt van Hoof drie miljoen euro won tijdens de WSOP 2014
Op dag één domineerde de Eindhovenaar nog door iedere hand te winnen. Op dag twee moest hij zo'n beetje iedere pot waarin hij betrokken was aan zijn tegenstanders afstaan.
Over het algemeen blij“Ik was over het algemeen blij met m’n spel. Ik wist op de tweede dag gewoon niet veel potten te winnen”, luidde de reactie van Van Hoof.
“Ik ben klaar hier nu op de WSOP. Na het main event is er niet heel veel meer te doen en dat is ook niet zo erg na zes tot zeven weken weken poker. Nu een weekje rust en dan plannen maken voor daarna. Ik kijk uit naar de EPT’s en natuurlijk de Master Classics of Poker in Amsterdam in november. Je kunt erop rekenen dat ik volgende zomer ook weer in Las Vegas de WSOP speel.”
Inleg 8000 euro, hoofdprijs acht miljoen euroVoor het toernooi heeft elke speler 8000 euro (10.000 dollar) moeten inleggen. De hoofdprijs voor de uiteindelijke winnaar bedraagt ook dit jaar acht miljoen euro (tien miljoen dollar).
Het hoofdtoernooi moet leiden tot een finaletafel met negen spelers. In november beslissen deze November Nine wie het meest prestigieuze pokertoernooi op zijn naam mag schrijven.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.