Goedemorgen Brabant! Klunzige overvallers en drugsfeestjes

10 juli 2015 om 10:00 • Aangepast 21 november 2020 om 17:17
nl
Goedemorgen Brabant! Met goede moed beginnen we aan de laatste werkdag van deze zomerweek. Vandaag gaat het onder meer over klunzige overvallers in Sint-Michielsgestel en een drugsfeestje van GGZ-medewerkers.
Profielfoto van
Geschreven door

Wat staat er vandaag te gebeuren?

  • Acht medewerkers van de geestelijke gezondheidszorg GGzE in Eindhoven staan bij de kantonrechter tegenover hun werkgever. Ze zijn op non-actief gezet vanwege het gebruik van cocaïne en speed op een teamuitje. Hun baas kon niet lachen om het drugsfeestje.
  • Wellicht wordt er vandaag meer duidelijk over de toekomst van PSV'ers Oscar Hiljemark en Georginio Wijnaldum. Beide spelers moeten miljoenen opleveren, maar het prijskaartje van Wijnaldum is stukken hoger dan dat van zijn teamgenoot.

[tweet:body:https://twitter.com/joostvanerp/status/619381783969329153]
Waar wordt over gepraat?

  • Klunzige overvallers in Sint-Michielsgestel. In de plaatselijke Marskramer maakten ze enkele honderden euro's buit. Tijdens hun vlucht gingen ze met hun scooter onderuit en alles werd gefilmd door beveiligingscamera's.
  • In Sint-Oedenrode wordt een 73-jarige man verdacht van grafschennis. Hij zou meerdere keren hetzelfde graf hebben vernield.

[YouTube:body:https://youtu.be/zZoNkckIxhQ]
Het belangrijkste nieuws van gisteren?

  • Grondeigenaar Wovesto begint een rechtszaak tegen de bewoners van het woonwagenkamp aan de Boekweit in Sint-Oedenrode. Er zou maar één wagen mogen staan, maar er staan er vier. Bij het kamp werd dinsdag een Eindhovenaar doodgeschoten. Omwonenden zijn bang.
  • Na protesten van bewoners heeft de gemeenteraad van Moerdijk besloten alle vier de zwembaden in de gemeente open te houden. Eerder was het voortbestaan van drie van de zwembaden niet zeker.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.