Doortrapte nepagenten die Ossenaar (75) belazerden ook in Den Bosch gezien, politie waarschuwt

11 juli 2015 om 01:28
nl
De sluwe nepagenten die dinsdagochtend een 75-jarige man uit Oss in zijn eigen huis beroofden, werden die dag zeer waarschijnlijk ook in Den Bosch gezien. Dat meldt de politie op basis van verklaringen van slachtoffers.
Geschreven door

Een bewoner van een huis aan de Oude Vlijmenseweg, tussen de Hoeflaan en de Boschmeersingel, werd dinsdag bezocht door twee mannen die zich voordeden als politieagenten.
Dierbare sieradenDie middag belden deze mannen ook aan bij een huis aan de Lagemorgenlaan. In beide gevallen ging het om oudere bewoners. Op deze adressen werd niets gestolen. Mogelijk zijn de nepagenten hierna verder gegaan in Oss.
Daar gingen de verdachten er wel met een onbekend geldbedrag en voor het slachtoffer dierbare sieraden vandoor. Zij kwamen met een smoes het huis van de man binnen en vroegen aan hem of hij veel contant geld of sieraden in huis had.
Facebook-vermeldingDe politie in Oss vermeldde de diefstal op Facebook om oudere inwoners op de hoogte te brengen. Ook de politie in Uden waarschuwt voor deze nepagenten. Het gaat om twee blanke mannen: de één is groot en stevig, de ander slank en kleiner.
Wie meer informatie heeft over deze sluwe nepagenten, wordt verzocht te bellen met de politie via telefoonnummer 0900-8844.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.