Video

PSV'ers reageren op vertrek Georginio Wijnaldum: 'Sterke spelers zullen voor hem terugkomen'

11 juli 2015 om 15:37 • Aangepast 21 november 2020 om 17:15
nl
De kampioensploeg van PSV lijkt steeds meer uit elkaar te vallen. Eerder vertrok Memphis Depay al naar Manchester United, zaterdag wordt bekend dat Georginio Wijnaldum de overstap maakt naar Newcastle United. Toch lijken de spelers van PSV er vertrouwen in te hebben dat de selectie op peil blijft. "Er komen sterke spelers voor terug", aldus Luuk de Jong. "Andere jongens zullen opstaan en we gaan weer voor de titel spelen."
Profielfoto van
Geschreven door

Aanvaller Luuk de Jong vindt het jammer dat zijn aanvoerder nu vertrekt. "Maar je weet dat er spelers gaan, dat was te verwachten. Maar er zullen snel spelers bij komen. Daar zijn ze druk mee bezig."

Wachten op privacy instellingen...

Volgens De Jong vertrekken de betere spelers van een kampioensploeg altijd. "En nu zijn dat Memphis en Gini. Ik heb vertrouwen dat er sterke spelers voor terugkomen." Zelf lijkt De Jong niet te willen vertrekken bij PSV. "Ik kijk niet zo ver vooruit. Ik kijk van dag tot dag. Het liefste wil ik nog een jaartje kampioen worden."

Cocu wil nu versterkingenPSV is op dit moment op trainingskamp in het Franse Evain-Les-Bains en doet mee aan een vriendschappelijk toernooi. "Dit zijn transfers die we zagen aankomen en waar ik dus niet onrustig van wordt", liet Cocu al eerder vanuit Frankrijk weten. "Maar het is duidelijk dat we ons moeten versterken en wat mij betreft gebeurt dat zo snel mogelijk. Wellicht zelfs nog tijdens dit trainingskamp."
LEES OOK: #Ginibedankt, PSV-fans nemen massaal afscheid van Georginio Wijnaldum

Wachten op privacy instellingen...



App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.