Bloedende man op bromfiets gevonden in Tilburg, omstanders schieten te hulp

12 juli 2015 om 14:50
nl
Een 30-jarige man is zaterdagavond rond halftwaalf door voorbijgangers van zijn bromfiets gehaald op de Haverhof in Tilburg. De man was gewond en had een handdoek met bloed om zijn arm.
Geschreven door

De omstanders haalden de man van zijn bromfiets, omdat hij bewusteloos raakte. Hij kwam later bij en vertelde toen aan de gealarmeerde politie dat hij was gestoken in zijn arm.
Volgens de politie was de man erg verward en kon hij zijn naam niet geven. Het is niet duidelijk wat er precies was gebeurd. Een buurtonderzoek leverde niets op. Agenten konden het bloedspoor tot de Capucijnenstraat terugvinden, waarna het ophield.
Hulpverleners brachten het slachtoffer naar het ziekenhuis. Daar bleek de man er zo ernstig aan toe te zijn dat hij naar de intensive care moest. Hij kon zich niet herinneren wat er was gebeurd.
Onderzoek in volle gangDe technische recherche onderzoekt de zaak. Ze bekeken ook de bromfiets, die onder het bloed zat, maar dat leverde niets op. Daarnaast bleek het kenteken niet overeen te komen met de bromfiets.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.