PSV rond met Vitesse over Davy Pröpper

13 juli 2015 om 01:22
nl
PSV heeft overeenstemming bereikt met Vitesse over de komst van Davy Pröpper naar Eindhoven. De 23-jarige middenvelder komt maandag naar Nederland om zelf met de club te onderhandelen.
Geschreven door

Pröpper is op dit moment nog op trainingskamp in Oostenrijk met Vitesse. Bij PSV moet hij de opvolger worden van Georginio Wijnaldum. Hij stapte zaterdag over naar Newcastle United. PSV ontving circa twintig miljoen euro voor Wijnaldum.
PSV was al enige tijd bezig met de komst van Pröpper. Na het vertrek Wijnaldum kon de club dus snel schakelen. De verwachting is dat speler en club er snel uit zullen komen. PSV wil Pröpper binnen enkele dagen vastleggen. Dan kan hij maandag of dinsdag al aansluiten in het trainingskamp in Evian.
PereiroOok de komst van Gaston Pereiro lijkt dichterbij. Technisch manager Marcel Brands probeert met de zaakwaarnemer van Pereiro de laatste plooien glad te strijken. Met zijn club Nacional is PSV er al uit. De verwachting is dat de Uruguayaan zich op korte termijn bij PSV op het trainingskamp in Frankrijk zal melden.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.