Goedemorgen Brabant! Een nat pak en lopen tegen leukemie

13 juli 2015 om 09:40
nl
Een bezoekster van de Efteling ergerde zich zo aan een hyperactief jongetje in de Fata Morgana dat ze hem overboord duwde. Negentig kinderen liepen in Helmond mee met de Samenloop voor Hoop om hun vriendje Pim te steunen. Hij heeft namelijk leukemie. Dat en meer in een overzicht van het opmerkelijkste nieuws.
Geschreven door

Het nieuws dat was...Klasgenootjes, vriendjes en vriendinnetjes liepen mee met de Helmondse editie van de Samenloop voor Hoop. Zo wilden ze de vijfjarige Pim steunen. Die heeft namelijk leukemie. Met de sponsorloop wordt geld ingezameld voor KWF Kankerbestrijding.
[tweet:body:https://twitter.com/kwf_nl/status/620231688438837248]
Pretparkwebsite Looopings meldt dat zondagmiddag een vrouw een toegangsverbod heeft gekregen voor de Efteling uitgezet. Volgens de website ergerde zich aan een jongetje dat stond te springen in een bootje van de Fata Morgana en duwde ze hem in het water. De Efteling zegt dat ze zich 'niet kan voorstellen' dat dit echt is gebeurd.
[youtube:body:https://youtu.be/mXdXR82IkvQ]
Voor de wielrenners van toerclub Woensel was de tocht van zondag veel zwaarder dan gebruikelijk. De wielrenners herdachten hun omgekomen fietsvrienden Geert en Hanny Timmers. Het Eindhovense stel zat in het toestel MH17 dat op 17 juli vorig jaar neerstortte boven Oekraïne.
Het nieuws dat komt...Het bestuur van VV Steenbergen vergadert maandagavond over de vondst van honderd kilo harddrugs in de kantine van de voetbalclub. Er lagen zeven tassen in een hoekje. De politie heeft de 37-jarige pachter van de kantine van de club aangehouden.
[youtube:body:https://youtu.be/GRogCcCfv3s]
Een 22-jarige persfotograaf uit Drunen hoort maandag wat zijn straf is voor het illegaal inloggen op een zwaarbeveiligd computersysteem dat wordt gebruikt door brandweer, politie en andere hulpdiensten. Hij vond de inlogcodes in februari vorig jaar in een nieuwsbrief die voor iedereen toegankelijk op internet stond. Justitie eiste veertig uur werkstraf.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!