Video

Drie doden bij ongeluk op A16 bij knooppunt Zonzeel, snelweg weer open

13 juli 2015 om 22:00 • Aangepast 21 november 2020 om 17:13
nl
Bij een ongeluk op de snelweg A16 bij knooppunt Zonzeel zijn maandag rond het middaguur drie mensen om het leven gekomen. Volgens de politie gaat het om een eenzijdig ongeval. De slachtoffers zaten samen in een auto. Het gaat waarschijnlijk om een man en twee vrouwen in de leeftijd van 30 tot 50 jaar. De identiteit van de slachtoffers is nog niet bekend.
Profielfoto van
Geschreven door

Rond twaalf uur raakte de auto de vangrail en sloeg over de kop. Dat gebeurde net voor knooppunt Zonzeel richting Rotterdam.
Dak scheurde van autoDe auto kwam vervolgens tegen een paal van een verkeersbord aan waardoor het dak van het voertuig afscheurde. Uiteindelijk belandde de auto in de berm naast de weg.
Ambulances, de brandweer en een traumahelikopter werden opgeroepen om eerste hulp te verlenen. Hulpverleners konden niks meer doen voor de slachtoffers. Tegen twee uur meldde de politie dat de lichamen zijn geborgen.
VerkeersproblemenTussen Breda-Noord en knooppunt Zonzeel werden twee van de drie rijstroken afgesloten. De politie had het onderzoek rond drie uur afgerond. Toen kon ook de snelweg weer open.
Verkeer richting Rotterdam werd tijdelijk vanaf knooppunt Galder omgeleid via de A27 en A59. Richting Breda ontstond een file door kijkers.

Wachten op privacy instellingen...
Wachten op privacy instellingen...
Wachten op privacy instellingen...

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.