'Ben hele nacht gebeld', NAC-fans zetten 06-nummer kersverse Willem II'er Erik Falkenburg online

13 juli 2015 om 19:05 • Aangepast 21 november 2020 om 17:12
nl
Erik Falkenburg slaapt slecht sinds zijn transfer naar Willem II rond is. Niet omdat hij ontevreden is met zijn transfer naar de Tricolores. Fans van NAC plaatsten namelijk zijn telefoonnummer op internet. ''Ik ben de hele nacht door gebeld.''
Profielfoto van
Geschreven door

De overstap van de 27-jarige aanvaller ligt gevoelig in Breda. Falkenburg was grootverdiener bij NAC. Hij moest vanwege de degradatie van de Bredase club of salaris inleveren of vertrekken. Hij stapt nu dus over naar de aartsrivaal Willem II.
'Gestalk snel voorbij'De aanvaller is een hele nacht voor rotte vis uitgemaakt, maar heel veel lijkt het hem niet te doen. ''Het hoort er schijnbaar bij als je van Breda naar Tilburg gaat. Ik kreeg vervelende berichtjes en heel internet staat vol. Maar joh, ik neem een nieuw nummer en ik ga hier wonen'', vertelt Falkenburg.
De geboren Leidenaar hoopt dat de stalkpartijen snel voorbij zijn. ''Het duurt denk ik een weekje en dan is het klaar. Helaas moet ik wel op zoek naar een nieuw telefoonnummer. Ik denk dat ik maar zo'n oude Nokia 3310 ga nemen, zonder WhatsApp.''

Wachten op privacy instellingen...

In Tilburg tekende Falkenburg voor twee jaar. ''Ik ben ontzettend blij dat ik nu hier ben. Bij Willem II kan ik verder werken aan mijn carrière. Deze club past bij mij."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.