Jurgen Streppel speelt met Willem II gelijk tegen jeugdliefde Helmond Sport

14 juli 2015 om 23:24 • Aangepast 21 november 2020 om 17:10
nl
Willem II heeft dinsdag in een oefenduel met 1-1 gelijkgespeeld tegen Helmond Sport, dat een niveau lager opereert. Uitgerekend Charlton Vicento (door Helmond Sport overgenomen van Willem II) zorgde in de eerste helft voor de voorsprong voor de Helmonders. Nicky Kuiper bepaalde de eindstand tien minuten voor tijd op 1-1.
Profielfoto van
Geschreven door

De in Helmond woonachtige trainer Jurgen Streppel van de Tilburgers kan na de wedstrijd dus nog gewoon de hond uitlaten in de buurt. "Maar dat kon ik al hoor. Ik gun Helmond het allerbeste."

Wachten op privacy instellingen...

'Willem II komt aanvallend te kort' Als het oefenduel op de Tilburgse amateurvelden van Longa iets duidelijk maakte, dan is het wel dat Willem II nog wat aanvallende slagkracht kan gebruiken. Met de licht geblesseerde Falkenburg en Zivkovic op de knusse tribune van Longa wist Willem II voorin weinig uit te richten. Streppel posteerde zelfs noodgedwongen middenvelder Vleugels voorin.
Na deze partij en na de nederlaag tegen Charleroi (6-1) en de remise tegen Westerlo (0-0) is Streppel overtuigd dat er voorin nog wel wat bij moet komen. "Daar is ook wel een beetje haast bij, de competitie begint al bijna. Maar we willen wel zorgvuldig handelen."
Trainingskamp in BelgiëWillem II gaat donderdag op trainingskamp naar België en speelt daar zaterdag een oefenduel in en tegen Moeskroen. "Het is niet uit luxe dat we naar België gaan hoor", zegt Streppel.
"De velden zijn hier overal echt slecht. Dat is vervelend en wat dat betreft is het onrustig. Maar we maken er een nuttige tijd van en gaan ook wat aan teambuilding doen."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.