Bizarre onderhandelingen PSV en Gastón Pereiro's entourage: onderhandelingen tot woensdag opgeschort

14 juli 2015 om 23:41 • Aangepast 21 november 2020 om 17:10
nl
Terwijl in Evians-les-Bains Davy Pröpper zich aansloot bij het trainingskamp van PSV, zwoegt technisch manager Marcel Brands in zijn kantoor in het Philips Stadion met de entourage van Gastón Pereiro. Dinsdagavond werden de onderhandelingen opgeschort. Er is nog altijd geen contract getekend.
Profielfoto van
Geschreven door

Hoewel het Uruguayaanse talent al medisch was goedgekeurd en PSV overeenstemming leek te hebben met zijn club Nacional én zijn zaakwaarnemer, leek het toch nog mis te gaan.
'Weer nieuwe eisen'Op het moment dat het vijfjarig contract getekend moest worden, gooide Pereiro's zaakwaarnemer Casal roet in het eten door wéér met nieuwe eisen te komen.

Wachten op privacy instellingen...

Niet voor de eerste keer, want de onderhandelingen lopen al maanden en steeds als PSV beet dacht te hebben, kwamen er vanuit Uruguay weer nieuwe voorwaarden. Maandag werd Gastón Pereiro medisch goedgekeurd.
Onderhandelingen opgeschortDinsdagavond zijn de onderhandelingen opgeschort. Er is nog geen akkoord. Woensdag gaan de onderhandelingen weer verder.
"We hebben het idee dat de speler graag wil. Er is nog steeds hoop maar het is een gecompliceerde zaak", zei een woordvoerder dinsdagavond in een toelichting.

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.