Darter Berry van Peer uit Sprundel overleeft vragenvuur Japanse interviewer: 'Konnichiwa' [VIDEO]

15 juli 2015 om 02:26
nl
Toptalent Berry van Peer uit Sprundel timmert hard aan de weg en vliegt daarvoor de hele wereld over. Zo doet de 18-jarige darter momenteel mee aan de Japan Open en daar hoorden ook interviews met de lokale media bij. Op YouTube is een filmpje te zien dat verslaggever van het Japanse 9darts.TV Berry de hemd van het lijf vraagt. "Wat zijn je gemiddelden eigenlijk? Heb je ooit een negendarter gegooid en waar zou je willen winkelen?"
Geschreven door

In het interview, met tolk, komen tig vragen voorbij. Berry geeft overal netjes antwoord op en toont zich een echte prof.
'Wat is je favoriete plek?'Van Peer geeft uitleg over het darten in het algemeen en vertelt zoveel meer. Een voorbeeld: "Wat is de favoriete plek die je tot nu heb bezocht?", vraagt de verslaggever. "Het toernooi", antwoordt Berry. "Wauw", aldus de verslaggever. Hieronder is het hele interview van zo'n tien minuten lang te bekijken. [YouTube:body:https://youtu.be/O_NA9H-WmS8]Het is niet de eerste keer dat toptalent Berry van Peer in de media komt. Zo kwam hij enkele maanden geleden in de uitzending bij Coen en Sander van 3FM en ook mocht hij ook al voor de camera van Omroep Brabant verschijnen. [YouTube:body:https://youtu.be/v_GyJIh1KU0][YouTube:body:https://youtu.be/Nxu2o3txHIc]  

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.