Tom Winkel van achteren neergeslagen met wijnfles in Geldrop: daders op de vlucht

15 juli 2015 om 03:06 • Aangepast 21 november 2020 om 17:10
nl
Met een wijnfles is de 22-jarige Tom Winkel dinsdag aan het begin van de avond neergeslagen in de kasteeltuin in Geldrop. Tom kon nog terugvechten, maar uiteindelijk gingen de daders op de vlucht. Op Facebook heeft Tom beschreven wat er precies is gebeurd. Het bericht is in relatief korte tijd ruim tweeduizend keer gedeeld.
Profielfoto van
Geschreven door

De politie heeft woensdag laten weten de mishandeling te onderzoeken. 's Ochtends was er nog geen aangifte binnengekomen. "In afwachting van de aangifte gaan wij alvast aan de slag met de zaak."
Op de Facebook-pagina van Tom is te lezen wat er precies is gebeurd. Om zes uur vond het voorval plaats. Twee jongens van rond de zestien tot achttien jaar sloegen hem neer met een wijnfles.
SignalementDiegene die met de fles geslagen had, had een donkerblauwe trainingspak aan. De jongen had donkere korte haren, een nektasje en een beetje rond gezicht en ongeveer 1,75 meter lang. De jongen die erbij was had een spijkerbroek aan en een donderblauw trainingsvest met roze strepen op de mouwen. Hij had een lichte huid, blonde korte haren en was ongeveer 1,80 meter lang. Hij had ook een nektas op, aldus Tom.
De twee liepen met een derde jongen net voor zes uur langs de Mierloseweg uit de richting van Mierlo aan de kant van de kasteeltuin. Van de derde jongen heeft Tom geen signalement. Uiteindelijk zijn de twee gevlucht in de richting van het centrum.
Neem contact opDoor dit bericht op Facebook te delen hoopt Tom dat de daders gepakt worden. "Deel dit zo veel mogelijk." Je kan met hem contact opnemen via een privébericht op Facebook.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.