Politie stopt voorlopig met zoeken naar vermiste Henry Pfaff

15 juli 2015 om 11:43
nl
De politie in Eindhoven stopt voorlopig met het zoeken naar Henry Pfaff. Ze heeft het team dat zich met het onderzoek bezighield, ontbonden.
Geschreven door

Dit betekent niet dat het onderzoek naar de vermissing definitief stopt. De politie zegt het te heropenen zodra er nieuwe informatie beschikbaar komt over de verdwijning van de 26-jarige Pfaff.
Sporen en tips leverden niets opDe afgelopen maanden onderzocht de politie technische sporen en voerde ze gesprekken met getuigen, kennissen en familie. Verder werden tips nagetrokken die binnenkwamen na opsporingsberichtgeving, maar vooralsnog tevergeefs.
Lees ook: Familie vermiste Henry Pfaff doet ultieme oproep aan dader: 'Geef ons een aanwijzing'
'Hoe lang duurt dit nog?'Pfaff verdween eind januari. Hij vertrok zonder jas, telefoon en andere spullen uit het huis van zijn moeder aan de Tweede Terborgstraat in Eindhoven. Hij beloofde zijn moeder snel terug te zijn, maar werd daarna nooit meer gezien.
"Mijn moeder vond het niet raar dat hij zo de deur uitging. Die dacht: die komt zo terug", zo vertelde zijn zus Cynthia aan Omroep Brabant."Soms lig ik in bed en vraag ik me af hoe lang het nog gaat duren."
Lees ook: Vermiste Henry Pfaff op muurschildering aan Beukenlaan Eindhoven

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.