Marcel Brands over de zomer van PSV: 'We zijn nog niet klaar met transfermarkt'

15 juli 2015 om 23:31
nl
De uiteindelijke komst van Gaston Pereiro naar PSV had nogal wat voeten in aarde, beaamt ook technisch manager Marcel Brands. "Het is een heel erg lastige klus geweest met heel veel onverwachte wendingen, maar met een goed eind." Ondertussen wil PSV geen spelers meer laten gaan. Ibrahim Afellay zou daarnaast een welkome aanvulling zijn.
Geschreven door

De komst van Pereiro is veelbesproken. De deal leek snel rond te komen, totdat het kamp-Pereiro met aanvullende eisen kwam. Daarmee leek de transfer alsnog te klappen.
'Je weet dat die jongen goed in elkaar zit'Inmiddels is zijn komst een feit, maar Brands heeft meerdere keren gedacht dat het niet zou lukken. "Als je in een speler gelooft, is dat het belangrijkste. We willen die jongen graag hebben, dan moet je je eigen gevoel nog even aan de kant zetten. Rationeel zeg je: ik stop ermee. Aan de andere kant weet je dat die jongen goed in elkaar zit. Hij wil zo graag en daar doe je ook je uiterste best voor."
Brands geeft toe dat ze nog niet klaar zijn op de transfermarkt. Al is het niet de bedoeling dat er nog spelers vertrekken. "Er hoeft wat ons betreft niemand meer weg. Als Marcel (Ritzmaier, red.) echt zelf weg wil, dan moeten we daarover nadenken, maar wat mij betreft niet."
Komst Ibrahim Afellay?PSV wil zich versterken op het middenveld, een mogelijke komst van Ibrahim Afellay is daarom ook onderwerp van gesprek. "Daar hebben we nooit een geheim van gemaakt. Maar of het tot een transfer komt, daar kan ik niks over zeggen. We zijn in ieder geval nog niet klaar."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.