Ruziënde ouders verpesten schoolmusical in Oosterhout

16 juli 2015 om 17:08
nl
Het had maandag een mooie afsluiting moeten worden voor kinderen van basisschool de Biëncorf in Oosterhout, maar het hele feest ging niet door. Een ruzie tussen ouders zorgde ervoor dat de school besloot de musical niet door te laten gaan. "Het was erg rommelig allemaal, terwijl zoiets een feest moet zijn. Daarom hebben we het verzet", zo laat de voorzitter van de school in een reactie weten.
Geschreven door

Volgens twee betrokkenen hadden een jongen en een meisje ruzie. Een van de ouders sprong ertussen, waarbij het jongetje geraakt zou zijn. Hoe precies, is niet duidelijk. Daar verschillen de verhalen van elkaar.
Wat wel duidelijk is, is dat de vader van het jongetje boos werd en vervolgens kregen de betrokken ouders het met elkaar aan de stok. Daarop zou volgens een van de betrokkenen een lerares een kop koffie in het gezicht hebben gegooid van de vader van de jongen.
Geen gewondenDe voorzitter van de school wil het verhaal niet bevestigen. "Er was ruzie tussen ouders en in het tumult viel een dienblad met koffie om. De wijkagent is er even bij geweest." Er was volgens de voorzitter wel 'een handgemeen' maar niemand raakte gewond. "Een betrokken kind was wel overstuur."
Voor de kinderen was het oefenen voor de musical gelukkig niet voor niets. Woensdag is de musical alsnog opgevoerd.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.