Nohr en Myrthe in finale Junior Songfestival

17 juli 2015 om 11:10
Omroep Brabant
Nohr schreef het lied 'Ik ben mezelf'. (Foto: William Rutten/AVROTROS)
Omroep Brabant
Myrthe bereikte de finale met 'Kinderen van de zon'. (Foto: William Rutten/AVROTROS).
1/2 Nohr schreef het lied 'Ik ben mezelf'. (Foto: William Rutten/AVROTROS)
Nohr de Vos uit Boxtel en Myrthe Hendrix uit Oirschot hebben zich geplaatst voor de finale van het Junior Songfestival. Honderden jonge zangers en zangeressen tussen de 10 en 15 jaar schreven zich in voor de wedstrijd, met een zelfgeschreven nummer.
Geschreven door

In de finale moeten Nohr en Myrthe het opnemen tegen nog zes anderen. De 12-jarige Nohr schreef het lied 'Ik ben mezelf'. De 13-jarige Myrthe, die een aantal oud-finalisten kent uit musicals waarin ze meespeelde, bereikte de finale met 'Kinderen van de zon'.
Myrthe hoefde niet lang na te denken over het meedoen aan het Junior Songfestival. "Ik zing al mijn hele leven en het is mijn grootste passie. Daarnaast leek het me supercool om een keer iets op tv te mogen doen."
[YouTube:body:http://youtu.be/8KOT-lZXI2U]
'Van begin tot eind gevolgd'Ook Nohr vindt het 'heel erg leuk om te zingen'. "Mijn favoriete finalist van het Junior Songfestival ooit is Rachel uit 2011, omdat ik toen voor het eerst het JSF helemaal van het begin tot het eind volgde. Ik vond haar liedje echt superleuk." [YouTube:body:http://youtu.be/yJDcMCtkPKQ]De voorrondes van het Junior Songfestival verschijnen vanaf 18 augustus op tv. De finale van het Junior Eurovisie Songfestival vindt dit jaar plaats in Bulgarije.

Tip ons!
Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Wachten op privacy instellingen...