De wereld komt naar Eersel voor hardcorefestival Dominator - Omroep Brabant

De wereld komt naar Eersel voor hardcorefestival Dominator

17 juli 2015 om 19:33
nl
Ze komen per vliegtuig, met de bus, de auto of gewoon op de fiets. Het E3-strand in Eersel wordt zaterdag overspoeld door zo’n 40.000 hardcoreliefhebbers voor Dominator, het grootste hardcorefestival ter wereld.
Geschreven door

Het is zaterdag dubbel feest, want Dominator viert zijn tiende editie. Voor de zevende keer strijkt het festival neer in Eersel. Het festival begint zaterdagmorgen om elf uur en duurt tot elf uur in de avond.
Internationaal gehalteVanuit de hele wereld komen liefhebbers voor deze ene dag naar Brabant. Van Australië tot Chili, van Schotland tot Rusland en van Italië tot Noorwegen: de hardcorewereld kent Eersel maar al te goed vanwege Dominator.
LEES OOK: Het festivalseizoen in Brabant: een selectie van de pareltjes dit seizoen
Hardcore en alle aan hardcore gelieerde stromingen slaan de klok op het E3-strand. Verdeeld over acht podia kunnen bezoekers losgaan op hardcore, early hardcore, frenchcore, terror, industrial hardcore, oldschool en raw hardstyle.
Mooi weerAan het weer zal het in ieder geval niet liggen. Het wordt morgen met 25 graden, zon en wat lichte bewolking aangenaam zomerweer. Vorig jaar was het met 35 graden bloedheet op Dominator. Het festival was toen, net als zaterdag, volledig uitverkocht. [YouTube:body:https://youtu.be/ppcMDaIqkkw]

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.