'Te sexy': Rosmalense Priscilla van der Meer krijgt waarschuwing bij Basic-Fit Rosmalen

17 juli 2015 om 22:44
nl
De Rosmalense Priscilla van der Meer (30) hoeft niet meer in haar vaste sportoutfit aan te komen bij de plaatselijke sportschool van Basic-Fit. Het voormalige televisiegezicht werd tijdens haar crosstrainritueel aangesproken op haar 'te sexy kledij'. Opmerkelijk genoeg had ze meer bedekte kleding aan dan waarmee Basic-Fit in België adverteert.
Geschreven door

Meerdere keren per week bezoekt Van der Meer de Basic-Fit in Rosmalen. Telkens in hetzelfde pakje: een lange broek met top. "Meestal ga ik 's avonds, maar nu ging ik een keer 's ochtends. Ik kwam net uit bed en dan maakt het me echt niet uit hoe ik eruit zie tijdens het sporten", zegt ze.  
Andere kledingEen medewerkster van de Basic-Fit maakte het wel degelijk uit hoe Van der Meer eruit zag. "Ik was aan het crosstrainen toen ze me aansprak. Ze vroeg of ik wat anders aan wilde trekken. Nee, dat kon niet. Ik had niks anders bij me en wilde die crosstrainoefening afmaken", legt Van der Meer uit.
"Volgens de medewerkster moest ik me houden aan de huisregels van Basic-Fit. Daar zou in staan dat deze kleding niet kon. Maar ik heb de huisregels nagekeken en niets daarover kunnen vinden", zegt de voormalige deelneemster van het RTL-programma 'Echte Meisjes Op Zoek Naar Zichzelf'.
Niet in de huisregelsInderdaad staat niet in de huisregels van Basic-Fit vermeld hoe een klant gekleed moet gaan. Enkel dat het dragen van badkleding in de natte gedeelten van de kleedkamers niet is toegestaan in verband met hygiëne.  
Het dragen van een top is volgens Priscilla uit noodzaak geboren. "Het is daar altijd zo warm, want er is geen airco. Dus je moet wel." In België adverteerde Basic-Fit met een sportster in een nog minder bedekkende top.
ReactieBasic-Fit heeft inmiddels gereageerd. Het bedrijf laat via Facebook weten dat de medewerkster mogelijk bang was dat mannen aanstoot aan Priscilla zouden nemen.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.