PSV verliest oefenduel tegen AS Monaco, Pröpper, Lestienne en Pereiro debuteren

17 juli 2015 om 22:57 • Aangepast 21 november 2020 om 17:06
In het Italiaanse alpendorp Chatillon heeft PSV vrijdagavond de oefenwedstrijd tegen AS Monaco met 3-1 verloren. Tijdens het eindsignaal viel vanwege de bliksem de stadionverlichting uit.

Halverwege de eerste helft kwam Monaco op voorsprong via een penalty, die door Cavaleiro werd ingeschoten.

In de tweede helft leek PSV in de slotfase nog een gelijkspel uit het voor te slepen door een prachtig geplaatst doelpunt van Jurgen Locadia. Maar vrijwel meteen daarna scoorde AS Monaco nog tweemaal en bepaalde de einduitslag op 3-1.
DebuutPSV begon de wedstrijd met de nieuwelingen Pereiro, Lestienne en Pröpper nog op de bank. Maar het drietal viel wel in de tweede helft in en maakte daarmee hun debuut voor PSV.

PSV speelde eerder deze week nog twee oefenduels. Van FC Basel werd met 3-2 verloren; Olympique Lyon werd met 2-0 verslagen.
Gaston Pereiro De volgende oefenwedstrijd van PSV is dinsdag in het eigen stadion tegen FC Eindhoven.