Davy Pröpper was klaar voor debuut bij PSV - Omroep Brabant

Davy Pröpper was klaar voor debuut bij PSV

18 juli 2015 om 00:36
nl
Na 62 minuten in de oefenwedstrijd tegen AS Monaco maakte Davy Pröpper zijn debuut voor PSV. Als vervanger voor Rai Vloet maakte hij zijn eerste minuten in het shirt van PSV.
Geschreven door

Pröpper: "Het was een mooi debuut. Ik was er wel klaar voor. Ik heb genoeg getraind, maar ik moet natuurlijk nog wel wennen aan m'n nieuwe ploeggenoten."
Bliksem PSV-AS Monaco was een stevige wedstrijd, compleet met een warrige scheidsrechter, een gemotiveerde tegenstander en dan het slot: uitvallende lichtmasten vanwege de bliksem. En daarin kon Pröpper zich bij de goal van PSV ook nog onderscheiden. "Via een actie van mij op links kon Locadia uiteindelijk prachtig scoren. Jammer dat we toch nog verloren. Het was een pittige wedstrijd. Heel wat anders dan twee dagen geleden tegen Lyon."
Geruisloze transferDe transfer van Pröpper, die van Vitesse werd gehaald om Georginio Wijnaldum op te volgen, is de afgelopen week vrij geruisloos verlopen. Alle aandacht ging immers naar de bizarre ontwikkelingen die PSV moest ondergaan om eerst Maxime Lestienne en daarna Gaston Pereiro naar Eindhoven te lokken. Pröpper moet er wel om lachen.  
"Dat vind ik niet erg hoor. Voor mij is het een hartstikke mooie stap. Ik ben blij dat het zo snel ging en dat alle partijen er blij mee zijn."

App ons!

Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.