Video

Tilburgse Kermis dag 3: een 'prikkelvrije' kermis en de traditionele kermis-mis

19 juli 2015 om 02:40 • Aangepast 21 november 2020 om 17:04
nl
Zondag is de derde dag van de Tilburgse Kermis. Uiteraard de dag van de kermis-mis maar ook een dag waarop mensen die niet zo goed tegen prikkels kunnen, juist de Tilburgse Kermis moeten bezoeken!
Profielfoto van
Geschreven door

De zogenaamde Blauwe Zondag is bedoeld voor mensen die niet zo blij worden van een kermis met al die flitslichten, harde muziek en bijbehorende prikkels. Tussen 13.00 uur en 15.00 uur kunnen deze bezoekers namelijk in kleine groepjes de kermis op. In overleg met de exploitanten en Kermis FM wordt het aantal prikkels tijdelijk even teruggeschroefd.
Een kermiszondag zou bovendien geen zondag zijn zonder de kermis-mis. Aalmoezenier Van Welzenes weet als geen ander de dienst tot een onvergetelijke dienst te maken.
Tilburgse KermisZondag is de kermis geopend van 13.00 uur tot 01.00 uur. De Tilburgse Kermis is de grootste kermis van de Benelux en duurt van vrijdag 17 juli tot en met 26 juli 2015. Meer dan een miljoen mensen bezoeken de 200 attracties in de Tilburgse binnenstad.
Lees ook: 11 feitjes die je nog niet wist over de Tilburgse Kermis
De Tilburgse Kermis heeft dit jaar weer spectaculaire nieuwe attracties. Zoals de Free Fall Tower (hoger dan de Heuvelse kerktoren), de Encounter op het Piusplein (multimedia effect-show met aliens in de hoofdrol), de Jumbo op het Besterdplein en de Spinning Coaster XXL op het Koningsplein.
Lees ook: Dit moet je gezien hebben op de Tilburgse Kermis: de 6 publiekstrekkers van 2015

Wachten op privacy instellingen...
Wachten op privacy instellingen...
Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.