'Kogel van agenten vliegt woonkamer binnen na aanhouding in Boxmeer'

19 juli 2015 om 03:06
nl
Een van de kogels die in de nacht van vrijdag op zaterdag werden afgevuurd tijdens de aanhouding van een 35-jarige man in Boxmeer kwam in een huis terecht. Dat zegt bewoonster Rona de Vos van deze woning in De Gelderlander.
Geschreven door

De politie schoot een man in zijn been toen hij agenten met een mes bedreigde. Zij waren op een melding van huiselijk geweld afgekomen bij een huis aan De Hulst.
Ze kregen geen contact met de man, hij stapte dreigend op de agenten af. Vervolgens werd de man door twee agenten in zijn been geschoten.
Kogel op borsthoogteVolgens een politiewoordvoerder ketste het gerichte schot af en lijkt de kogel inderdaad in de woonkamer van een huis terecht te zijn gekomen. De bewoners lagen te slapen toen de kogel binnenkwam. Volgens Vos is de kogel op borsthoogte binnengekomen, zo is te lezen op de website van de regionale krant.
De politie heeft volgens de woordvoerder in de hectiek geen excuses gemaakt voor de kogel in het huis. "Dat had wel gemoeten en dit gaan we rechtzetten", zo meldt hij.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.