Twee ongelukken in één nacht op Midden-Brabantweg Loon op Zand

19 juli 2015 om 09:04
nl
De Midden-Brabantweg bij Loon op Zand is zaterdagnacht het toneel geweest van twee opmerkelijke ongelukken. 's Nachts verloor een automobilist de macht over het stuur en reed de rijbaan af. Luttele uren later volgde een andere bestuurder.
Geschreven door

Op de Midden-Brabantweg, ook bekend als de N261, vonden 's nachts werkzaamheden plaats. Er lagen onder meer verkeersdrempels voorzien van kattenogen op de weg. Die zijn bedoeld om automobilisten te waarschuwen voor het werk aan de weg. De pijlwagen zou te ver hebben gestaan, waardoor automobilisten de drempels niet verwachtten.
Twee gewondenRond halftwee reed een 47-jarige automobilist met drie bijrijders over de N261 toen de blokken plots voor hem opdoemden. Hij schrok ervan en trok zijn auto van de weg af. De wagen reed het talud af en belandde ondersteboven in de berm. Een bijrijdster klaagde over pijn in haar nek. De vier inzittenden werden uit voorzorg naar een ziekenhuis gebracht voor controle.
Op de weg was het enkele uren rustig toen het rond zes uur 's ochtends opnieuw raak was. Wederom zag een automobilist de drempels te laat. De 38-jarige man kwam ongeveer vijftig meter verder tot stilstand dan de eerste automobilist. Hij raakte niet gewond. De man bleek wel te veel te hebben gedronken. Hij kreeg een rijverbod opgelegd.
Vaker ongelukkenOp de Midden-Brabantweg gebeurden de afgelopen tijd meerdere ongelukken, die overigens niet ontstonden door de werkzaamheden aan de N261. Zo botsten er een week geleden nog vier auto's op elkaar. Daarbij raakten twee kinderen en een oudere vrouw lichtgewond.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.