PSV toont vertrouwen in Hjörtur Hermannsson, contract met drie seizoenen verlengd

19 juli 2015 om 13:45
nl
Hjörtur Hermannsson heeft zijn contract bij PSV met drie seizoenen verlengd. De sterke IJslander kwam in 2012 naar Eindhoven en is een vaste waarde in het centrum van de verdediging van Jong PSV.
Geschreven door

De jeugdinternational herstelt op dit moment nog van een blessure aan zijn linkerheup waaraan hij in maart werd geopereerd. "Ondanks mijn blessure krijg ik veel vertrouwen van PSV", stelt Hermannsson vast. Hij is blij met zijn contractverlenging. "Maar mijn allereerste doel is weer volledig fit worden."
Hermannsson werd twee jaar geleden voor het eerst overgeheveld naar de A-selectie van PSV, voor het uitduel met AZ. Hij nam toen de plaats in van de geblesseerde Menno Koch.
Nog een IJslanderHermannsson krijgt komend seizoen gezelschap van landgenoot Albert Gudmundsson. Hem nam PSV zaterdag over van sc Heerenveen. Gudmundsson is een rechtsbenige middenvelder. Hij  ondertekende in Eindhoven een driejarig contract. Hermannsson kent Gudmundsson wel een beetje.
"Albert is een middenvelder die technisch heel goed is. Hij speelt graag 'op tien' of 'acht' en hij heeft ook in de punt gespeeld. Hij is heel talentvol."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.