Drie nieuwelingen PSV officieel gepresenteerd door clubiconen Van Bommel, Van der Kuijlen en Nilis

20 juli 2015 om 15:00
nl
Hoewel ze vorige week al aansloten in het trainingskamp van PSV, werden de drie nieuwelingen van de Eindhovense club maandag officieel gepresenteerd. Maxime Lestienne, Davy Pröpper en Gaston Pereiro kregen uit handen van clublegendes Willy van der Kuijlen, Mark van Bommel en Luc Nilis hun shirt overhandigd.
Geschreven door

De Belg Lestienne wordt voor een jaar gehuurd van Al-Arabi uit Quatar. Tijdens het trainingskamp in Frankrijk viel hij op door zijn agressieve speelstijl. "Ik ben een speler die altijd ten koste van alles wil winnen. Dat wil ik bij PSV ook laten zien", aldus de aanvaller tijdens de presentatie.
Middenvelder Pröpper komt over van Vitesse en de Uruguayaan Gaston Pereiro is gekocht van Club Nacional. Pereiro: "Ik ben blij dat ik na wekenlange onderhandelingen hier gepresenteerd kan worden. De Uruguayaan  wordt door kenners vergeleken met Robin van Persie. "Het is een hele eer om met zo'n speler vergeleken te worden. Van Persie is een wereldster. Zover ben ik nog niet, maar ik hoop met PSV mooie dingen te doen."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.