Illegale brandstof in opslagtank benzinestation in Geldrop gepompt, herkomst onduidelijk

20 juli 2015 om 22:11
Omroep Brabant
Omroep Brabant
1/2
De politie betrapte zondagavond twee mannen die illegaal brandstof bijvulden in een opslagtank van benzinestation Argos in Geldrop. Of de benzine uit het buitenland komt of gestolen is, wordt nog onderzocht.
Geschreven door

Volgens een woordvoerder van de douane komt het niet vaak voor dat tankstations illegaal brandstof bijvullen. Er zijn twee verdachten, een 18-jarige man uit Geldrop en een 30-jarige man zonder vaste woonplaats, aangehouden. Zij zijn inmiddels weer vrijgelaten in afwachting van het verdere onderzoek.
Betrapt tijdens bijvullenAgenten kwamen het illegaal bijvullen van brandstof op het spoor toen ze zondag poolshoogte gingen nemen bij het tankstation aan de Eindhovenseweg in Geldrop. Ze zagen daar toen een verdacht bestelbusje staan. Ter plaatse werden twee mannen betrapt bij het illegaal bijvullen van een brandstoftank van het tankstation.  
Volgens een pompbediende van de concurrent aan de overkant van de Eindhovenseweg 'zit Argos meestal 2 cent onder onze prijzen'. Iets verdachts heeft zij echter nooit gezien bij de overburen.
Saillant detail is dat de eigenaar van Argos laatst zelf nog een filmpje van een dief op internet zette. Op het filmpje was een mislukte inbraak te zien in de shop van zijn tankstation.

Wachten op privacy instellingen...