Wens van filmende automobilist komt uit: 'wout' gaat onderuit (maar is geen wout) [VIDEO]

21 juli 2015 om 21:26
Het liedje ‘Een bom’ van Henk Dissel speelt vrolijk op de achtergrond in een auto op de Karel de Grotelaan in Eindhoven, afgelopen zondag. Voor de auto met dashcam rijdt een motorrijder. Het is niet al te best weer en de weg is nat. De inzittenden van de auto gaan lelijk tekeer tegen de motorrijder, totdat hij onderuit gaat.
Geschreven door

De mannelijke bestuurder vertelt tegen de bijrijdster dat de auto nieuwe banden nodig heeft. Dan volgt een stoplicht, vlak voor de rotonde op de Karel de Grotelaan.
'Vuile stinknek'“Dat is een wout hé”, zegt de vrouw. “Ik denk het wel. Vuile smerige stinknek, met je oortje in je stinkhelm”, is de reactie van de bestuurder.
Als het stoplicht op groen springt, zegt de man dat hij hoopt dat de agent onderuit gaat. En warempel, hij heeft zijn zin nog niet afgemaakt of de agent glijdt onderuit, tot hilariteit van de bestuurder.
'Dat is zielig!'De vrouw is ineens minder hard tegen de motorrijder. “Stop, dat is zielig. Dat is echt zielig!” Als de twee uitstappen om de motorrijder te helpen, zien ze dat het waarschijnlijk geen motoragent is. De video werd geplaatst op videowebsite Dumpert.
Op de dashcam staat dat de video is geschoten in 2012, maar het voorval gebeurde afgelopen zondag.

Wachten op privacy instellingen...