Bekijk de eerste goals van oud-PSV'ers Depay en Wijnaldum voor hun nieuwe clubs [VIDEO]

22 juli 2015 om 11:14
Memphis Depay heeft zijn eerste doelpunt voor zijn nieuwe club Manchester United gemaakt. De oud-aanvaller van PSV kwam dinsdagavond tot scoren in de oefenwedstrijd tegen San Jose Earthquakes.

Depay profiteerde vlak voor rust van een verkeerde terugspeelbal in de Amerikaanse defensie. United won de oefenwedstrijd in de Verenigde Staten met 3-1.[YouTube:body:https://youtu.be/457tQo07Fkw]Ook een andere oud-PSV’er maakte dinsdag zijn eerste goal. Georginio Wijnaldum deed dat voor Newcastle United al na zes minuten in een oefenduel tegen Portland Timbers. Veel hielp het niet. Newcastle verloor de wedstrijd met 4-3.[YouTube:body:https://youtu.be/yJJARwuKk-w]