Pepperspray ingezet bij arrestatie agressieve Tilburger na mishandeling in trein

22 juli 2015 om 15:57
nl
Een 21-jarige Tilburger is woensdagnacht aangehouden omdat hij met een groep jongeren enkele mensen zou hebben mishandeld in de trein van Nijmegen naar Arnhem. De Tilburger verzette zich hevig bij zijn arrestatie en verwondde hierbij een agent. Hij moest met pepperspray onder controle worden gebracht. Dat meldt de politie.
Geschreven door

De vechtpartij ontstond rond twee uur in de trein van Nijmegen naar Arnhem. Een groep van vijftien tot twintig jongeren gedroeg zich hinderlijk. Een medepassagier maakte hierover een opmerking. Hij werd direct op zijn gezicht geslagen.
Passagiers schieten slachtoffer te hulpDrie andere passagiers kwamen het slachtoffer te hulp. Ook zij werden zwaar mishandeld. De politie werd gealarmeerd.
Agenten hielden vier verdachten aan in de trein bij Arnhem Centraal, onder wie de Tilburger. De drie andere verdachten waren een 19-jarige Rotterdammer, een 16-jarige jongen uit Westervoort en een 18-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats.  
De vier slachtoffers moesten aan hun verwondingen behandeld worden. Zij hebben aangifte gedaan.
Het bleek dat een deel van de groep jongeren al uit de trein was gestapt bij Arnhem-Zuid. De politie verwacht mogelijk meer aanhoudingen.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.