'Laatste proost op bruisend leven', vrienden herdenken Jordy de Jong op plek ongeluk in Hoeven

22 juli 2015 om 18:21
nl
Ze willen nog één keer op hem proosten. Vrienden en familie van Jordy de Jong uit Roosendaal houden vrijdag een herdenking voor deze 19-jarige man die zaterdagnacht om het leven kwam bij een ongeluk op de parallelweg van de snelweg A58 bij Hoeven. Hierbij overleed ook de 21-jarige bestuurder van de auto.
Geschreven door

Jordy's vrienden en familie willen vrijdagavond vanaf acht uur bij elkaar komen op de plek van het ongeluk. Ze roepen op om zelf een 'Juupke, drankje, shotje of frisje' mee te nemen. "We willen nog één keer proosten op zijn korte maar geweldig bruisende leven!" Bijna driehonderd mensen hebben op Facebook aangekondigd mee te gaan.
Zaterdag uitvaartJordy de Jong en zijn stadgenoot kwamen om bij het noodlottige ongeluk bij Hoeven. Ze reden tegen een boom en overleden ter plekke. Een derde inzittende, een 20-jarige man uit Roosendaal, raakte ernstig gewond.
De 21-jarige bestuurder van de auto had geen rijbewijs. Vermoedelijk reed hij ook al jaren rond zonder dit document, blijkt uit onderzoek van de politie.
Knuffels en bloemenBij de boom zijn zondag knuffels en bloemen neergelegd. De uitvaart van Jordy de Jong is zaterdag in Roosendaal.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.