'What The Frans?!', nieuw tv-programma en 'hardcore' Frans Bauer-album

22 juli 2015 om 21:35
nl
Frans Bauer heeft het maar druk. De goedlachse volkszanger uit Fijnaart komt met een nieuw tv-programma. Ook gooit hij het roer op muzikaal gebied flink om. Hardcore Frans Bauer, zo noemt hij het zelf.
Geschreven door

Verschillende dramatische gebeurtenissen zetten de normaal zo vrolijke volkszanger flink aan het denken. Zo overleed zijn vader begin dit jaar, wat Frans veel verdriet deed. Hij kon het dan ook niet droog houden toen hij een bijzondere ring van zijn kinderen kreeg.
Daarnaast ging het ook niet goed met de moeder van Frans, Wies Bauer. Zij moest acuut naar het ziekenhuis toen ze problemen kreeg aan haar hart. Na een geslaagde operatie ontsloegen de hulpverleners haar, tot opluchting van de zanger.
Lees ook: Moeder Frans Bauer ontslagen uit ziekenhuis nadat ze met spoed werd geholpen aan hartklachten
'Keiharde' nummersDe familieproblematiek zette Frans aan het denken. Hij kwam naar eigen zeggen op een T-kruising in zijn leven waarbij hij dacht dat hij een keuze moest maken. Dat vertelde hij woensdagavond tegen RTL Boulevard.
Er komt een nieuw album, maar behalve de kinderen en enkele vertrouwelingen krijgt voorlopig niemand de nummers te horen. Frans laat enkel los dat het album ‘keihard’ en ‘hardcore Frans Bauer’ is. Hiermee stapt hij voorlopig af van het feestelijke levenslied, zoals onder meer het geval was met 'Skippybal'.
[YouTube:body:https://www.youtube.com/watch?v=gpnZFW8X-ng]
Nieuw programmaVerder gaat Frans een nieuw programma presenteren op NPO1. Dat programma heet ‘What The Frans?!’ en zal vanaf 29 augustus worden uitgezonden door de AVROTROS, zo meldt de omroep woensdagavond. [Tweet:body:https://twitter.com/AVROTROS/status/623914242459213824]In het programma leren mensen iets dat op het eerste gezicht onmogelijk lijkt en niemand van ze verwacht. Zo leert een vrouw van zeventig jaar in het geheim motorcrossen. Ook helpt Frans Bauer een politieagent en vader van drie dochters om stiekem balletles te volgen.
Lees ook: 'Bananasplit' stopt, maar Frans Bauer krijgt een nieuw tv-programma

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.