'Veel gewonden door dragen van teenslippers kermis in Tilburg'

22 juli 2015 om 23:07
nl
Hulpverleners van de Tilburgse kermis waarschuwen woensdag voor het dragen van teenslippers. Vaker dan voorheen lopen kermisgangers door het dragen van de slippers namelijk kapotte voeten op, zo merken ze.
Geschreven door

Onder meer 'kermiswethouder' Erik de Ridder van de gemeente Tilburg waarschuwt voor de slippers, waar volgens hem veel bezoekers dit jaar op lopen. Volgens De Ridder halen velen hun voeten open aan glasscherven.
Hoewel De Ridder geen precieze aantallen noemt, constateert ook EHBO-hulpverlener Ad van Laarhoven dat er dit jaar bijzonder veel gewonde teenslipperdragers zijn. "Vooral in vergelijking met voorgaande jaren."
'Vooral hekken gevaarlijk'Volgens Van Laarhoven zijn alleen niet de glasscherven, maar juist de hekken gevaarlijk. "Veel bezoekers melden zich bij ons met kapotte teennagels. Zij dragen teenslippers en stoten dan met hun voeten tegen een hek aan."
De hulpverleners lopen rond op de kermis en waarschuwen actief slipperdragende bezoekers. "Dan vertellen we ze dat het niet verstandig is om die slippers aan te trekken", zo sluit hij af.
Omroep Brabant besteedt volop aandacht  aan de Tilburgse kermis. Kijk voor het laatste nieuws op onze themapagina: omroepbrabant.nl/tilburgsekermis.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.