Video

Tilburgse Kermis dag 7: voor een prikkie in de attracties en gratis bingo voor senioren

23 juli 2015 om 02:31 • Aangepast 25 april 2020 om 06:37
nl
Donderdag is alweer dag zeven van de Tilburgse Kermis. Het gaat volgens de organisatie goed met het festijn, want het lijkt erop dat er dit jaar tussen de miljoen en anderhalf miljoen bezoekers op af komen. Ook donderdag blaast daaraan zijn partijtje mee. 's Middags kunnen bezoekers namelijk goedkoop in de attracties.
Geschreven door

Net als een dag eerder kan er tussen één en zes uur 's middags voor een prikkie worden gezwierd, gezwaaid en gedraaid. De muzikale omlijsting in de Amstel Bierhal is daarnaast in de professionele handen van DJ Coenio, Pascal Redeker, Rein Mercha en Henk Dissel.
Behalve voor jong biedt de donderdag ook vertier voor oud: er is namelijk een heuse seniorenmiddag. Tussen halftwee en halfzes vindt er in de Amstel Bierhal een nostalgische kermisbingo plaats. Wie ouder is dan 65 jaar krijgt dan een gratis bingokaart.
Grootste van de BeneluxDe Tilburgse Kermis is de grootste kermis van de Benelux en duurt van vrijdag 17 juli tot en met 26 juli 2015. Meer dan een miljoen mensen bezoeken de tweehonderd attracties in de Tilburgse binnenstad. Let wel op: de organisatie raadt bezoekers af om met teenslippers te komen.
Lees ook: 11 feitjes die je nog niet wist over de Tilburgse Kermis
De Tilburgse Kermis heeft dit jaar weer spectaculaire nieuwe attracties. Zoals de Free Fall Tower (hoger dan de Heuvelse kerktoren), de Encounter op het Piusplein (multimedia effect-show met aliens in de hoofdrol), de Jumbo op het Besterdplein en de Spinning Coaster XXL op het Koningsplein.
Lees ook: De 6 publiekstrekkers van 2015
Omroep Brabant besteedt volop aandacht aan de Tilburgse kermis. Kijk voor het laatste nieuws op onze themapagina: omroepbrabant.nl/tilburgsekermis.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.