'Tenenkrommend' interview Mats Seuntjens (NAC) gesprek van de dag op Twitter

23 juli 2015 om 17:39 • Aangepast 21 november 2020 om 16:59
nl
'Tenenkrommend'. En: 'Hij denkt zeker dat ie Ronaldo is'. Zomaar een paar reacties op Twitter op het opmerkelijke interview dat Mats Seuntjens van NAC Breda vrijdagavond gaf aan sportverslaggever Ronald Sträter van Omroep Brabant. Seuntjens weigerde voor de camera van Sträter aan te geven of hij bij NAC blijft door op iedere vraag te antwoorden: "We promoveren met Mats Seuntjens."
Profielfoto van
Geschreven door

Het interview van Seuntjens wordt al dagen door veel mensen gedeeld op Twitter. Veel twitteraars snappen niets van de houding van Seuntjens. "Mats Seuntjens, tragisch stuk verdriet of slachtoffer van een acute beroerte?" vraagt Jean-Paul Rison zich af.

Wachten op privacy instellingen...

Bizar gesprekVerslaggever Ronald Sträter kreeg ook veel reacties op het interview: "Het is één van de meest bizarre gesprekken die ik ooit heb gevoerd.

Hij reageerde op al mijn vragen met hetzelfde antwoord. Heel vreemd." Sträter stuurde Seuntjens na het gesprek nog een bericht met de vraag waarom hij zo reageerde. Seuntjens appte terug dat hij het wel 'humor' vond.

Seuntjens zou NAC wel eens kunnen verlaten. AZ toonde al interesse in de speler.


App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.