Video

Tilburgse Kermis dag 8: laatste kermisweekend staat voor de deur

24 juli 2015 om 08:00 • Aangepast 21 november 2020 om 16:59
nl
Het laatste weekend van de Tilburgse Kermis staat voor de boeg. Vrijdag is alweer dag 8. Vooralsnog verloopt de kermis met veel plezier en zonder problemen.
Profielfoto van
Geschreven door

In de Amstel Bierhal treden vrijdag onder meer Eddy Walsh, Alex en Django Wagner op. De kermis is geopend van 12.00 tot 01.00 uur.

Wachten op privacy instellingen...
Wachten op privacy instellingen...
Wachten op privacy instellingen...

Grootste van de BeneluxDe Tilburgse Kermis is de grootste kermis van de Benelux en duurt van vrijdag 17 juli tot en met 26 juli 2015. Meer dan een miljoen mensen bezoeken de tweehonderd attracties in de Tilburgse binnenstad. Let wel op: de organisatie raadt bezoekers af om met teenslippers te komen.
Lees ook: 11 feitjes die je nog niet wist over de Tilburgse Kermis
De Tilburgse Kermis heeft dit jaar weer spectaculaire nieuwe attracties. Zoals de Free Fall Tower (hoger dan de Heuvelse kerktoren), de Encounter op het Piusplein (multimedia effect-show met aliens in de hoofdrol), de Jumbo op het Besterdplein en de Spinning Coaster XXL op het Koningsplein.
Lees ook: De 6 publiekstrekkers van 2015
Omroep Brabant besteedt volop aandacht aan de Tilburgse kermis. Kijk voor het laatste nieuws op onze themapagina: omroepbrabant.nl/tilburgsekermis

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.