Vandaag in Brabant: herdenking verkeersslachtoffer en laatste dag wandelen

24 juli 2015 om 09:29
nl
Komkommertijd bestaat niet meer. Ook in de zomer gaat het nieuws gewoon door. Vanavond wordt bij de A58 een verkeersdode herdacht, vandaag is de 'Brabantse dag' van de Vierdaagse van Nijmegen en wordt er gestaakt bij DAF in Eindhoven.
Geschreven door

Wat is er vandaag in het nieuws?

  • De afslag Sint Willebrord van de snelweg A58 wordt vanavond afgesloten omdat familie en vrienden daar de verongelukte Jordy de Jong herdenken. Ondertussen vertelt de verloofde van de ook omgekomen bestuurder van de auto dat ze wordt bedreigd door mensen uit haar omgeving.
  • De laatste dag van de Vierdaagse van Nijmegen is traditioneel de 'Brabantse dag'. De pontonbrug over de Maas ligt al klaar.
  • Bij truckbouwer DAF wordt opnieuw gestaakt. Werkgevers en vakbonden liggen al maanden overhoop over een nieuwe cao. Sinds mei zijn er estafettestakingen bij metaalbedrijven door het hele land.

[youtube:body:https://youtu.be/i4rXZIn1Sq4]
Waar wordt over gepraat?

  • Coffeeshop Chip 'n Dale in Den Bosch is donderdagnacht beschoten. Minstens twintig kogelgaten werden er in het pand aangetroffen. Er raakte niemand gewond.
  • Bij een controle van een auto in de Jan Vermeerlaan in Roosendaal heeft de politie donderdagavond 140.000 euro aangetroffen. De bestuurder is opgepakt. Hij wordt verdacht van witwassen.
  • Een hooiwagen achter een tractor is donderdagmiddag in brand gevlogen in Lage Mierde. De bestuurder van de tractor had vlak daarvoor gezien dat een sigarettenpeuk uit een passerende auto werd gegooid.
  • O ja, er werd ook nog een eendje gered van een vishaak.

[tweet:body:https://twitter.com/bddenbosch/status/624446955058409472]

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!