Ronnie Stam hoopt op nieuw buitenlands avontuur: 'Komt er geen club, dan teken ik bij NAC'

24 juli 2015 om 16:57
nl
Alleen een superaanbieding uit het buitenland kan er nog voor zorgen dat voetbalclub NAC naast Ronnie Stam grijpt. Stam, die al enkele weken mee traint met de selectie van de Bredase club, heeft dat vrijdagmorgen aangegeven. "Ik ga voor NAC spelen of er moet nog een tropische verrassing uitrollen."
Geschreven door

Ronnie Stam heeft al een aanbieding van NAC op zak. Een zeer goede, voor de maatstaven die in Breda na de degradatie worden gehanteerd. "Ik heb de komende dagen een paar bepalende gesprekken op de club, maar ga aan NAC niet de hoofdprijs vragen", aldus Stam.
'Heb al aanbiedingen laten lopen'"Als ik voor het financiële zou kiezen, was ik al lang weg geweest", vervolgt de middenvelder. "Ik heb al vier of vijf aanbiedingen laten lopen die hoger zijn dan NAC ooit kan betalen."
Onzekerheid voor NACMaar het blijft dus onzeker of Stam ook daadwerkelijk zijn handtekening onder een contract gaat zetten. En dat is toch wel heel belangrijk voor de Bredase ploeg, want Stam moet een sterkhouder van het elftal worden. Een bijzondere buitenlandse club kan nog roet in het eten gooien. "Er is wat interesse, maar nog niet concreet genoeg om te zeggen dat ik ga of hier blijf. Als er iets moois uit het buitenland komt, ga ik. Zo niet, dan teken ik bij NAC", aldus Stam.
Geboren Bredanaar Stam begon als 8-jarige in de jeugd van NAC Breda. In 2008 verkaste hij naar Twente om twee jaar later de overstap te maken naar Wigan Athletic. Na drie jaar in Engeland verhuisde hij naar België, waar hij voor Standard Luik uitkwam. Die club ontbond begin deze maand zijn contract.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.