Inzamelingsactie GeenStijl voor Veghelse agent levert 15.000 euro op voor KWF Kankerbestrijding

24 juli 2015 om 17:10
nl
Het geld van de inzamelingsactie van weblog GeenStijl voor de Veghelse agent die een inbreker in zijn been schoot, gaat naar KWF Kankerbestrijding. In totaal gaat het om 15.000 euro. GeenStijl overhandigde het bedrag vrijdag.
Geschreven door

De agent moest 2351,05 euro schadevergoeding betalen aan de inbreker nadat hij een rechtszaak had verloren verloor. GeenStijl sprong in de bres voor de agent. [YouTube:body:https://youtu.be/jW8VMlZqzko]
De Veghelse agent laat via een politiewoordvoerder weten 'het prachtig te vinden dat er zoveel geld beschikbaar is gekomen voor zo'n goed doel'.
Reden voor inzamelingsactie'Nou zijn die naheffingsambtenaren van de Belastingdienst niet altijd onze beste vriend, met hun laserguns en hun stoepfietsboetes, maar Nederland wordt wel heel erg Kafka als agenten een maandsalaris en overuren moeten ophoesten als straf voor het arbeidsongeschikt maken van echte boeven', aldus GeenStijl.
De weblog begon een inzamelingsactie voor de Veghelse agent. Binnen de kortste keren waren er duizenden euro’s gedoneerd. De agent hoefde uiteindelijk niet zelf de schadevergoeding te betalen. Dat deed de politie zelf.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.