Rondemissen Draai van de Kaai in Roosendaal bekend: Nicole Elsten (31) en Jessica den Ouden (18)

24 juli 2015 om 17:14
nl
De stemmen zijn geteld: Nicole Elsten uit Heerle en Jessica den Ouden uit Nispen zijn dit jaar de ronde-missen bij de Draai van de Kaai. De dames wonnen de eerste missverkiezingen rondom de Roosendaalse wielerronde. Duizenden mensen brachten hun stem uit.
Geschreven door

De meiden zullen op maandag 3 augustus bloemetjes en zoenen uitdelen aan de snelste wielrenners. Ze mogen ook het startschot geven.
LobbyVoorgaande jaren selecteerde de organisatie zelf de ronde-missen. Dit jaar konden bezoekers op internet stemmen op een viertal meiden. De afgelopen maand hebben de kandidaten flink gelobbyd in Roosendaal en omgeving. Inge van Ginneken uit Heerle en Nicola Schrauwen uit Roosendaal vielen helaas af.
Klein van stukMet 3135 stemmen is Nicole de populairste miss. Ze is geboren in Roosendaal en woont nu in Heerle. "Ik ben met 1.64 meter misschien klein van stuk, maar ik kan zeker mijn mannetje staan", schrijft de 31-jarige miss op de verkiezingssite. "Gelukkig voor mij is de gemiddelde wielrenner ook niet zo groot."
BedanktJessica kreeg 2752 stemmen. Ze is 18 jaar oud en komt uit Nispen. Op Facebook bedankt ze alle stemmers: "Onwijs bedankt voor jullie steun, stemmen, delen en het vele reclame maken. Zonder jullie had ik dit niet gered."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.