Attractie Breakdance grote winnaar bij uitreiking prijzen Tilburgse kermis

24 juli 2015 om 23:00
nl
De attractie Breakdance op het Koningsplein in Tilburg heeft dit jaar de belangrijkste kermisprijzen gewonnen. De attractie sleepte zowel de Superexploitantenprijs als de publieksprijs in de wacht.
Geschreven door

Een speciale jury reikt de Superexploitantenprijzen uit aan de attracties met de beste algehele uitstraling en het meest vriendelijke personeel. De prijs is in meerdere categorieën te winnen. De Breakdance won in de categorie 'Grootvermaak'.
Naast de superexploitantenprijzen zijn er de reguliere juryprijzen die in dezelfde categorieën worden uitgereikt. Daarbij gaat het niet zozeer om de uitstraling en de vriendelijkheid, maar om de attractie zelf.
EncounterDe jury let dan bijvoorbeeld op originaliteit, geluid, en kijkwaarde. De juryprijs in de categorie 'Grootvermaak' ging naar Encounter op het Piusplein. De overige winnaars van de Superexploitantenprijzen en de reguliere  juryprijzen:
Juryprijzen:Goldfever op de Heuvel (categorie: 'Oefenspelen')Gehaktballenkraam van A. Bakker op het Koningsplein (categorie: 'Consumptie')Jumbo Jumbo op het Besterdplein (categorie: 'Kinderattracties')Flea Circus op het Stadhuisplein (catgorie: 'Nostalgie')
Superexploitantenprijzen:Derby op het NS-plein (categorie: 'Oefenspelen')Fruitcocktail op het NS-Plein (categorie: 'Consumptie')Jumper op de Paleisring (categorie 'Kinderattracties')Bootjesmolen op het Willemsplein (categorie: 'Nostalgie')

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.