Fietser twee keer bewust overreden door auto na verkeersruzie in Roosendaal - Omroep Brabant
Video

Fietser twee keer bewust overreden door auto na verkeersruzie in Roosendaal

25 juli 2015 om 17:06 • Aangepast 21 november 2020 om 16:57
nl
Wachten op privacy instellingen...
De fietser die vrijdagavond zwaargewond raakte bij een ongeluk, blijkt twee keer bewust te zijn overreden door een automobilist na een verkeersruzie. De politie laat weten dat de 27-jarige fietser uit Roosendaal hierbij zwaargewond raakte. De automobilist reed door, maar kon later aangehouden worden.
Profielfoto van
Geschreven door

Volgens de politie ging een verkeersruzie tussen de fietser en automobilist aan het ongeluk in de Lorentzstraat vooraf. De bestuurder reed daarna bewust twee keer achteruit over de fietser heen.
Het slachtoffer werd zwaargewond met de traumahelikopter naar het ziekenhuis gebracht. De automobilist reed door en werd twintig minuten later aangehouden op de Rijksweg-zuid bij Rucphen.
Moord of doodslagDeze 20-jarige man uit Roosendaal wordt poging tot moord of doodslag ten laste gelegd. Zijn rijbewijs is afgepakt. Ook is er bloed afgenomen om de bestuurder te testen op drugs, omdat hij wiet bij zich had.
De auto en fiets zijn meegenomen voor verder onderzoek. Wat de precieze verwondingen zijn van de fietser is nog niet bekend gemaakt.

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.